Sleutels tot het succes van mijn voedselsolidariteitsproject

Een voedselsolidariteitsproject opstarten en beheren betekent werken aan een groot aantal parameters, pragmatische oplossingen vinden en naar de toekomst kijken.

Wat zijn de prioritaire doelstellingen van mijn project? Welke wettelijke erkenning en subsidies zijn beschikbaar? Welke bevoorradingsbronnen zijn beschikbaar? Welke nevenactiviteiten kan ik de begunstigden aanbieden? Dit zijn slechts enkele van de vragen waarmee je waarschijnlijk te maken krijgt.

Het doel van deze pagina is om praktische informatie te geven om je te helpen bij het opzetten en dagelijks runnen van een voedselsolidariteitsproject. Achter elke afbeelding vind je een reeks informatiebladen over een aantal onderwerpen die je zullen helpen om de antwoorden te vinden die je zoekt.

Om de informatiebladen te raadplegen, ga je met je muis over de afbeelding en klik je en selecteer je het gewenste thema.

 

Accueil et accompagnement // Onthaal en begeleiding Equipe // Team Accès et fonctionnement // Toegang en werking Reconnaissance et financement // Erkenning en financiering Gestion et budget // Beheer en budget Chartes // Charters Logistique // Logistiek Hygiène et sécurité de la chaîne alimentaire // Hygiëne en veiligheid in de voedselketen Accueil et accompagnement // Onthaal en begeleiding Approvisionnement // Bevoorrading